Отборите на Валенсия и Атлетико Мадрид сътвориха истински спектакъл в мач от 13-ия кръг на испанската Ла Лига. „Прилепите“ и „дюшекчиите“ завърши при резултат 3:3 в мач в който имаше от всичко – голове, положения, картони, VAR.

Луис Суарес изведе шампиона на Испания напред в резултата малко преди почивката. Двата отбора се оттеглиха при този резултат на полувремето, преди през втората част да настъпи истинска голова фиеста.

Пет минути след първия съдийски сигнал Стефан Савич заби топката в собствената си врата и възстанови равенството на „Местая“. Ремито се задържа едва 8 минути. Тогава Антоан Гризман отново изведе Атлетико напред в резултата, а само 120 секунди по-късно Вршалко увелечи преднината за момчетата на Чоло Симеоне. Голът бе преразгледан щателно, но проверката показа, че е абсолютно редовен.

 

Всичко изглеждаше благополучно за шампионите и Симеоне преди Уго Дуро във втората минута на добавеното време да даде частица надежда на всички зрители по трибуните, вкарвайки за 2:3.

В самия край на срещата, в шестата минута на добавеното време същият Дуро донесе точката на домакините с втория си гол в мача и прати целия стадион в неописуема еуфория.

С точката Атлетико остава четвърти, докато Валенсия зае 10-а позиция в таблицата