Наставникът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне, говори пред медиите преди важния мач с Бетис на "Бенито Виямарин" от 23-ия кръг в Ла Лига.

"Мората? Той е много важен играч за нас. Увеличаваме конкуренцията с него - имаме още Гризман, Коста и Калинич. Мората ни дава още възможности, той е роден голмайстор в наказателното поле. Той ни отваря ветрилото за още опции в атака", започна Симеоне.

"Бетис продължава за Купата. Те играха през седмицата, което е по-добре за тях. Ние лично сме свикнали да играем в цикъл сряда-събота, а не да почиваме цяла седмица, както бе сега. Ситуацията е по-добра за Бетис. Те са пълни с ентусиазъм с оглед на продължаването си напред", добави той.

"Какво да кажа на феновете, които не приемат Мората...? Той вече е част от нашия екип. Това е най-важното".

"Ел Класико на полуфинал. Винаги е хубаво да играеш полуфинал за Купата, най-вече за феновете. Бих искал да бъдем на тяхно място. Не мисля дали това ще ни повлияе добре, или не. Мисля, че израстваме с всеки мач. Имаме напредък в нападение, като подобрихме и защитата. Но е важно винаги да се подобряваме", завърши "Ел Чоло".