Отборът на Атлетико Мадрид отпадна от тима на Атлетик Билбао на полуфиналите в турнира за Суперкупата на Испания след загуба с 1:2 в четвъртък вечерта, а старши треньорът Диего Симеоне коментира причините за поражението.

„Сега не е точният момент да отправя послание към играчите. Като цяло не играхме лошо, но резултатът не е в наша полза. Доволен съм от Жоао Феликс и гола му, както и от Марио Ермосо“, заяви Симеоне.

„Трябва всеки ден да се трудим, това е начинът да избегнем грешките, които се случват. Вярваме в това, което правим. Срещу Райо Валекано се забеляза прогрес, но важното е да спрем да губим точки. Липсва ни достатъчно агресия“, каза още аржентинският специалист.

Неговият колега Марселино пък беше изключително щастлив от обрата и възможността Атлетик за втора поредна година да вдигне трофея.

„Гордея се, че съм треньор на този отбор. Способни сме да се опълчим на всеки съперник. От самото начало играхме добре. Най-чистото положение преди почивката беше за нас, но Облак спаси. Контролирахме мача“, сподели Марселино.