Напрежение на последната тренировка на Атлетико Мадрид. Въпреки че испанският гранд победи Борусия Дортмунд с 2:0 в Шампионската лига, играчите настръхнаха срещу един от хората в щаба на наставника си Диего Симеоне. 

Става въпрос за кондиционния треньор проф. Ортега, който е бил наобиколен от няколко играчи на заниманието в петък. Те имали две основни претенции към него. Едната е защо толкова често се получават едни и същи контузии при едни и същи футболисти, а втората е защо си позволява да дава информация на медиите. 

Хосе Мария Хименес отишъл при фитнес-специалиста и му потърсил сметка защо за трети път в рамките само на един месец получава една и съща мускулна контузия, буквално на едно и също място. Той имал претенции към изготвената му програма за възстановяване, която явно не давала резултат. 

Останалите пък му потърсили сметка защо веднага след като някой от тях попаднел в лазарета, той бил първи в медиите да съобщи какво е състоянието му. Това не им харесвало, защото едва ли не те научавали за диагнозата си от медиите.