Звездата на Атлетико Мадрид - Антоан Гризман, бе посрещнат с освирквания и викове "Махай се, копеле" от "Камп Ноу" по време на двубоя на "дюшекчиите" с Барселона от 31-ия кръг на Ла Лига.

Срещата бе изключително важна за съдбата на титлата, като в крайна сметка тя бе спечелена от каталунците с 2:0 (голове на Меси и Суарес).

В последните седмици се заговори усилено, че Гризман ще премине в тима на "лос кулес" след края на сезона. Някои медии дори информираха, че представители на двете страни са преговаряли за сделката, която трябва да стане факт през юни.

Трибуните на "Камо Ноу" обаче показаха, че не са забравили как самият Гризман отказа на Барса преди година. Тогава, след дълги месеци на спекулации, играчът и местна телевизия излязоха с клип, в който французинът ясно показва, че никъде няма да ходи, а "Уанда" и Атлетико са неговият дом.

Сега обаче, най-вече заради отпадането на Атлетико от Ювентус в 1/8-финалите на Шампионската лига, медиите пламнаха откъм новини за бъдещето на играча. То все още остава неясно.