Нападателят на Атлетико Мадрид Алваро Мората коментира слухове, че Антоан Гризман може да напусне „дюшекчиите“ след края на кампанията. Според бившия играч на Реал Мадрид френският национал ще остане на „Уанда Метрополитано“ и в бъдеще.

Припомняме, че по-рано възникнаха слухове във френската преса, че Барселона обмисля отново да опита да изкуши Гризман. Според тиражираната версия отпадането на мадридчани от Шампионската лига е подтикнало голмайстора да преосмисли бъдещето си.

Съотборникът на Гризман в Атлетико – Мората – обаче се изказа в друга посока: „Гризман ще остане в Атлетико Мадрид. Той е много щастлив тук. Наш футболист е, звезда на клуба и феновете го обичат. Честно казано мисля, че ще остане. Той е у дома си“.

„Всички знаят какво значи Диего Симеоне. Една загуба в Шампионската лига или Ла Лига не е повод да го критикуваме. Чоло е Атлетико. Случилото се не е достатъчно основание за критиките. Той продължава да има същото желание да побеждава, а това е най-важно“, коментора и темата с треньора Мората.

В изминалата седмица „червено-белите“ заредиха две поредни поражения. Първо загубиха с 0:3 в осминафиналния реванш в турнира на богатите от Ювентус и така бяха елиминирани от надпреварата. 4 дни по-късно бяха надвити от Атлетик Билбао в Примера.

В испанския шампионат отборът се движи втори с 56 точки, на 10 зад лидера Барселона.