Колкото и да не им се иска на феновете на Атлетико Мадрид, любимият им отбор ще привлече в състава си юношата на градския съперник Реал Алваро Мората. Нападателят се върна в испанската столица снощи и тази сутрин вече премина медицинските прегледи. 

Според вестник "Ас", те са били успешни и вече на практика няма абсолютно никаква пречка за подписването на договора. Това се очаква да се случи в ранния следобед днес и дори да се включи в тренировката на "дюшекчиите", която ще е възстановителна след мача им с Хетафе в събота. 

Находчиви фотографи го издебнаха пред медицинския център на Атлетико и Мората изглеждаше подготвен за тази "засада". Защото позира пред тях с фланелката на новия си клуб и по всичко изглежда, че още днес ще стане "дюшекчия". 

Досега испанският национал носеше екипа на Челси, но там така и не успя да се приспособи към обстановката и ще спасява кариерата си в Примера дивисион с екипа на градския съперник на родния си клуб. Това предизвика множество отрицателни реакции сред феновете на Атлетико, но те явно няма какво да направят.