Атлетико Мадрид може да не се готви за завръщането си в игра в Европа в отлична форма, но поне в игра ще се завърне един от ключовите защитници на отбора. Първо за „дюшекчиите“ предстои мач с Лас Палмас в събота и треньорът Диего Симеоне трябва да реши дали Хосе Мария Хименес ще получи шанс за изява или ще бъде съхранен за предстоящия двубой в Шампионска лига. Хименес ще се завърне за сблъсъка с Интер, след като тренира нормално тази седмица, съобщи испанското издание AS.

Габриел Паулиста може да пропусне също мача срещу Лас Палмас и евентуално Интер, но Симеоне би трябвало да може да се разчита на Хименес, Аксел Витсел и Марио Ермосо, които бяха първият избор на трима играчи този сезон. Сесар Аспиликуета също е контузен, въпреки че Рейнилдо Мандава ще се надява на минути и срещу Интер.

Като цяло защитата на Атлетико Мадрид е под въпрос този сезон, но предната им двойка Алваро Мората и Антоан Гризман изглежда, че няма да помогне на тима, тъй като първият е контузен, а вторият изглежда уморен.