Съдийството е главната причина за загубата от Реал Мадрид, заяви треньорът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне след отпадането на отбора му от турнира за Купата на Испания. "Рохибланкос" загубиха с 1:3 след продължения в мач от четвъртфиналите на надпреварата, който бе ръководен от Сезар Сото Градо.
"Мисля, че до 70-ата минута играхме много добре. След това имаше фаул на Себальос и на никого не му пука, че не получи втори жълт картон и то в момент, когато водехме в резултат. Това не се случи, изравниха, а после  Савич беше изгонен. 
 
Голът на Родриго е невероятна индивидуална акция. Преди него Атлетико показа отлична игра, но с човек по-малко вече ни беше много трудно. Въпреки това редовното време завърши наравно и отборът показа играта, която исках да видя. Много съм доволен, защото видях колко усилия положиха играчите“, каза треньорът на Атлетико. 

За пореден път Симеоне заяви, че няма никакво намерение да си тръгва от Атлетико Мадрид, въпреки че пред отбора се задава нов сезон без трофей. Отборът му в момента е на четвърто място в първенството, на 13 точки зад лидера Барселона, а освен това отпадна от европейските турнири.

"Аз съм невероятно щастлив да бъда в Атлетико. Така е от деня, в който пристигнах. Ще дам всичко до момента, в който напусна", уточни той.