Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви без притеснение, че винаги е бил на мнение, че един ден ще ръководи Интер. В интервю за Cadena Cope аржентинецът добави, че в момента се чувства добре при „дюшекчиите“, но подчерта, че вярва, че ще поеме „нерадзурите“, когато назрее моментът.

„Аз винаги съм вярвал, че един ден ще ръководя Интер, но в момента изживявам изключителен момент в Атлетико. Вярвам, че това ще стане, когато му дойде времето“, каза Симеоне.

Що се касае до това дали Атлетико може да стане шампион на Испания, Симеоне обясни: „Разбира се, че имаме сили, стига и Реал, и Барса да грешат“.

„В момента не си представям нов финал за Шампионската лига срещу Реал Мадрид. Първо трябва да победим Монако. Имаме неща в играта, които трябва да подобряваме, на база показаното в последните ни двубои“.

Върнат малко назад – на решението на Атоан Гризман да остане в клуба, Симеоне обясни: „Обади ми се по телефона, когато бях в Лос Анджелис, за да ми го каже. Кълна се в децата си, че никога не съм мислил, че Гризман ще ни остави. Никога не съм го виждал в Барселона. Усещах, че ще остане“.

Още новини:

Сестрата на Симеоне: Рано или късно Диего ще е в Интер

Бивш съотборник на Чоло с тежка критика към треньора след триумфа в Талин

Симеоне: Куртоа няма как да е титуляр при нас, защото Облак е най-добрият