Защитникът на Барселона Самюел Умтити заяви, че ще се радва, ако сънародникът му Антоан Гризман пристигне на „Камп Ноу“.

„Дали ще се зарадвам, ако Гризман дойде в Барселона? Да! Дали Антоан има място тук при нас? Да! Дали съм разговарял с него на тази тема? Не, абсолютно“, коментира Умтити.

„Знам, че Антоан се чувства щастлив в Атлетико Мадрид. Атлетико е отбор, който играе за него. В нашата кариера сме длъжни да взимаме решения…Не знам какво ще бъде неговото решение за бъдещето му. Той може да играе във всеки един отбор по света. За него е най-важно да бъде щастлив“, добави защитникът на Барселона.

„Световното първенство е на всеки четири години и нямаше как да не рискувам да играя на турнира в Русия. Никога не съм имал съмнения в решението, което взех. Рискувах, но всичко в крайна сметка бе оправдано, защото станахме световни шампиони. Изпитвах болки в лявото коляно, но в същото време следвах мечтата ми и това ми помагаше да превъзмогна болките. През настоящия сезон изпитах повече затруднения, защото травмата се обостри, но не съжалявам за направения избор. Сега се чувствам добре и се опитвам да навляза в ритъм. Тренировките и мачовете са единствената възможност да навляза в ритъм. Чувствам се добре, с всеки изминал ден съм по-добре“, каза още Самюел Умтити.