Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо говори след победата с 1:0 над носителя на Шампионската лига Ливърпул във вторник вечерта. Той изрази своето задоволство от успеха, от тактическите идеи на треньора Диего Симеоне и от самия резултат, но предупреди, че работата е свършена само на половина.

„Аз винаги спя добре. Има дни, в които усещаш вкуса на победата, я в някои не. Според медиите преди седмица ние бяхме мъртви и погребани, но показахме, че сме напълно живи. Те имаха 30 мача без загуба и хората казваха, че те са най-добрия отбор в света. Щастливи сме от резултата, но все още имаме работа за вършене. Но ние успяхме да преоткрием себе си и това е най-добрата новина“, заяви Сересо.

„Да видиш нашите фенове колкото отдадени бяха, това бе невероятно. Абсолютен спектакъл. „Анфийлд“ е страхотен стадион, но е стар. Вероятно няма да успее да премине инспекция от УЕФА“, допълни още той.

По отношение на треньора Диего Симеоне Сересо каза:

„Имаме невероятен треньор, който ще бъде с нас за доста дълго време. Също така имаме невероятен отбор“ сподели още президентът на Атлетико.