Нападателят на Атлетико Мадрид Антоан Гризман предупреди Ювентус за това, че „дюшекчиите” имат желанието да играят финала в Шампионската лига на своя стадион – „Уанда Метрополитано”.

Двата отбора се срещат в първи мач от осминафиналите на ШЛ, като финалната среща ще се проведе именно на стадиона на Атлетико Мадрид. Гризман потвърди, че тази новина дава допълнителна мотивация за испанския тим.

„Разполагаме с нужните играчи, които могат да стигнат до финала в ШЛ, Лига Европа, дори и на Световно първенство”, довери Гризман пред сайта на UEFA.

„Имаме увереността, че сме способни да взимаме важни мачове и да играем добре във важните моменти. Това ще ни помогне да се представяме все по-добре. В тима има нови лица, но смятам, че целта е една и тя е ясна – да достигнем, колкото се може, по-далеч. Да си част от финала в ШЛ, в който твоят стадион е домакин, е невероятно мотивиращо. Тук винаги атмосферата е прекрасна, а това е нещото, от което се нуждаем. Играчи, клуб и фенове го искаме”, продължи френският стрелец на Атлети.

„Да достигнем финал в ШЛ у дома ще е невероятна радост за всички, които са свързани с Атлетико. Пътят ще е тежък, но ще дадем всичко от себе си. Трябва да се възползваме от това нещо и накрая ще видим какво ще стане”, допълни Антоан Гризман.