Наставникът на европейския шампион Байерн Мюнхен Ханзи Флик остана изключително доволен от победата с 4:0 над Атлетико Мадрид в първия мач на тима от груповата фаза на Шампионската лига.

Getty Images/Gulliver
28 снимки

„Баварците“ показа същата стабилна и убийствена игра, която им донесе титлата през миналия сезон, а Флик похвали лично Томас Мюлер, който е полезен не само с футболните си качества, но и с лидерските си такива.

„Играхме по отличен начин срещу много труден съперник. Бяхме хладнокръвни пред вратата на Атлетико. Доволен съм от резултата, вкарахме 4 прекрасни гола. Беше важно да започнем с победа. Томас Мюлер знае как да намира празните пространства. Той управлява отбора на терена и винаги кара останалите да отиват напред. Доволен съм от това", заяви Флик.

„Кингсли Коман беше невероятен. Нямам нищо против да стане голмайстор. Попаденията му в Шампионската лига не са никак малко. Смених Роберт Левандовски, защото сезонът ще е много натоварен и за него няма да е добре да играе във всеки мач по 90 минути", допълни още наставникът на „баварците“ след двубоя.