Полузащитникът на Атлетико Мадрид Хорхе Ресуресион-Коке очаква наистина здрав, мъжки двубой срещу Ювентус в реванша между двата тима от 1/8-финалите на Шампионската лига.

Във вторник вечер от 22 часа българско време „дюшекчиите” ще опитат да защитят аванса си от 2:0, който взеха в първата среща. На „Алианц Стейдиъм” Юве ще даде най-доброто от себе си, като дори протестиращите цял сезон ултраси ще направят изключение.

Симеоне: В реванша между Юве и Атлетико фаворит няма

Алегри шокира: Реваншът с Атлетико не е най-важният мач за Юве

„Това, което най-живо ме вълнува, е как ще играем ние. От фундаментално значение е да играем с интензивност, защото знаем, че имаме позитивен резултат от първия мач, но във футбола всичко е възможно”, коментира 27-годишният Коке.

„Юве са силни във въздуха, добри са в пресата и публиката ще е зад тях. В крайна сметка на терена играем 11 срещу 11.”

„Имахме немалко тежки мачове през последните години. Готови сме и ще се опитаме да се уверим, че изненади няма да има. Искаме да продължим на всяка цена, знаем, че имаме позитивен, но не и решаващ резултат в наша полза.”

„Високо мотивирани сме и трябва да го докажем на терена. Вече играхме при враждебна атмосфера, знаем, че ни чака един вид военен конфликт. Ако играем със спокойствие, ще продължим напред”, добави Коке.