Френският бранител Патрис Евра публикува снимка на чата му с Кристиано Роналдо по-рано през седмицата. По време на разговора в WhatsApp португалецът е обещал Юве да „разбие” Атлетико в ШЛ. С три гола именно на португалския футболист „бианконерите” стопиха аванса на Атлетико от първия мач и продължиха към четвъртфиналите в надпреварата.

Чатът между двамата се е осъществил пет дни преди знаменития за Юве реванш, потвърждава Евра.

„Това са съобщения между мен и Кристиано пет дни преди големия обрат”, написа бившият защитник на Манчестър Юнатйед и Ювентус.

„Това показва увереността, яда и решителността на най-добрия играч в света. Трябва да благодарим на майка му, баща му и на Господ, тъй като са ни предоставили този добър човек и невероятен игра. „Брат” ми доказва, че се справя с всеки голям натиск и доказва, че той е човекът! Не бъдете ревниви, просто искам да споделя с вас и ако не сте съгласни… не мога да направя нищо за вас”, продължи Евра.

„Единственият човек, който може да се справя с напрежението и най-добър играч в света като Майкъл Джордан е Кристиано Роналдо”, продължи Евра, този път в Twitter на поста под снимката с чата с Кристиано.

„Никога не съм се съмнявал в теб, брат. Хората ме убиват всеки път, когато загубили или Ювентус падне”, стартира Евра в WhatsApp.

„Знам, ще преодолеем мача, брат. У дома ще ги разбием”, отвръща Роналдо.

„Точно така!!! Само Роналдо”, доверява още пък Патрис Евра.