Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер ще пропусне двубоя с Борнемут във Висшата лига в събота, след като е получил мускулна травма в бедрото още преди двубоя с Челси, а на следващия ден е преминал преглед на скенер, който е показал, че няма да може да играе за известно време. Той остава и под въпрос за реванша с Атлетико Мадрид от 1/8-финалите в Шампионската лига следващата сряда, както и и за дербито с Евертън през следващия уикенд. Това заяви мениджърът на тима Юрген Клоп.

"За съжаление Алисон е аут. Той претърпя лек инцидент преди мача с Челси. Всички си мислехме, че няма нищо, а и планът беше да бъде на пейката за този мач. След това решихме да го извадим изцяло от групата, за да не поемаме никакви рискове“, каза германецът“.

„На следващия ден обаче премина преглед на скенер и там откриха нещо, така че той е аут. Ще видим за колко дълго. Не искам още да казвам "не" за дербито с Евертън, но не съм сигурен. След паузата за националните отбори ще бъде готов на 100%", сподели още Клоп на днешната си пресконференция.