Треньорът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне затрупа с похвали днешния си съпреник Брюж в Шампионската лига. Аржентинецът е сигурен, че на отбора му предстои много тежък мач, но всички са амбицирани да спечелят.
 
"Ще станат 11 години, откакто съм тук, и не си спомням дори един мач, в който не сме сменяли системата на игра за 90 минути или от един мач за следващия. В зависимост от това какво ще ни предложи съперникът, се опитвам да намеря най-добрите решения за отбора. Ясно е, че момчетата познават добре различните системи и ще изберем най-добрата за този двубой. През 2018 изиграхме труден мач тук в Белгия, който завърши 0:0", каза аржентинският специалист.
 
Симеоне специално похвали колегата си Карл Хьофкенс, който е начело на Брюж едва от няколко месеца, но отборът вече има разпознаваем стил на игра.
 
"Брюж има голям треньор и много отличим стил на игра днес. Те играят с динамика, с преса, залагат на офанзивна игра и на много хора в противниковото поле. Това се вижда в последните години, Брюж спечели три пъти поред шампионата. Конкурентни са и в Шампионската лига. Не всеки може да отиде в Порто и да вкара 4 гола. Резултатите говорят сами, стилът на Брюж е много, много добър", каза още Диего Симеоне.