Ден преди сблъсъка от третия кръг в Шампионска лига между Атлетико Мадрид и Ливърпул, мениджърът на домакините Диего Симеоне беше отново в центъра на вниманието. Треньорът описа мърсисайдци като смел и добре защитаващ се отбор, а голямата звезда Мохамед Салах като изключителен футболист.

„Челси, Сити и Ливърпул са фантастични. Те имат различен ритъм на игра. Начинът, по който пресират, е наслада за окото. Ливърпул имат страхотно движение на терена, както и смелост да оставят празни пространства в задни позиции, а напредъкът им защита е забележим. Мохамед Салах е изключителен футболист през последните няколко години както за клуба, така и за страната си“, поласка съперниковия отбор аржентинецът.

Запитан за състоянието на отбора си, бившият играч на Интер сподели: „Надявам се, че всеки е готов за фантастичния двубой утре. Ще видим как ще са Хименес, Йоренте и Куня след тренировъчната сесия. Ще разчитам на Луис Суарес, той е важен играч за нас“, каза още той. Запитан за коментара на Клоп относно стила на игра на „червено-белите“, специалистът отговори лаконично с: „Нищо!“.