Глейсон Бремер се очертава като едно от най-горещите имена на трансферния пазар през лятото. Според информации на „Гадзета дело Спорт“ над половин дузина клубове искат бразилеца. Арсенал, Тотнъм и Байерн Мюнхен приготвят офертите си за бранителя, а Атлетико се очаква съвсем скоро да отправи официално такава. Освен това Интер, Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Челси и Милан също опипват почвата около играча.

Твърди се, че Торино ще търси около 50 милиона евро за своя защитник, което се счита за доста сериозна сума от всички интересуващи се. Бразилският национал има 29 мача за Торо през кампанията само в Серия А, като е отбелязал три гола и е дал една асистенция.

11 снимки

Имайки предвид, че Атлетико Мадрид често играе със защитна линия от трима, много анализатори считат, че е престъпно Симеоне да има само четири опции на разположение. Стефан Савич и Фелипе вече са съответно на 31 и 32 и имат нужда от адекватна конкуренция за следващия сезон.

„Лос рохибланкос“ са изправени пред тежка конкуренция за подписа на Бремер, но изглеждат най-готови да заплатят сумата от 50 милиона, която търси собственикът на „биковете“ - Урбано Кайро.