Нападателят Ювентус Алваро Мората може и да не остане в Торино след края на сезона, пише „AS“. Изданието твърди, че основна причина за това е трудната финансова ситуация, в която се намира клубът заради пандемията от коронавирус.

„Биаконерите“ са много доволни от представянето на нападателя, който през този сезон има 16 гола и 12 асистенции в 35 мача във всички турнири. Той обаче е преотстъпен от Атлетико Мадрид. Така италианският шампион има три опции: да плати 45 милиона евро и така да закупят за постоянно играча, да му удължат наема за още една кампания в замяна на 10 милиона евро или да го върнат обратно на „рохибланкос“.

Според изданието в момента най-вероятно е клубното ръководство да избере последния вариант заради ограничените финансови средства, с които разполага. „AS“ допълва, че ситуацията може да се промени, ако се стигне до изходящ трансфер на суперзвездата Кристиано Роналдо, който би освободил „старата госпожа“ от огромната нетна заплата на португалеца в размер на 30 милиона евро.