Нито един футболист от сегашния тим на Барселона не е съгласен Антоан Гризман да стане част от отбора. Новината съобщи испанското радио „Кадена СЕР”.

Миналото лято нападателят на Атлетико Мадрид беше много близо до трансфер при „блаугранас”, които бяха готови да платят освобождаващата му клауза. Барса беше дотолкова сигурен в трансфера, че даде номер 14 на януарското попълнение Филипе Коутиньо, за да остане „седмицата” свободна. В крайна сметка малко преди Мондиал 2018 Гризман пусна видео в социалните мрежи, чрез което се врече във вярност на „дюшекчиите”.

Сезонът дотук обаче не се развива по вкуса на Атлетико, който изхвърча от турнирите за Купата на Краля и Шампионската лига, а в Ла Лига трудно може да се надява на нещо повече от второ място. Негативното развитие породи нова вълна слухове, че Гризман вече горчиво съжалявал за решението си и вече бил готов да откликне на повика на Барселона.

Проблемът за 28-годишния френски национал обаче е, че сега явно никой на „Камп Ноу” не иска и да чуе за него. Феновете на каталунския гранд му показаха ясно какво мислят за него при загубата с 0:2 за Атлетико на „Камп Ноу”. Тогава привържениците на Барса непрекъснато скандираха нецензурни реплики по адрес на Гризман.

Играчите на Барселона питаят подобни чувства спрямо Гризман, за когото би било наистина трудно да се впише в атака, където Усман Дембеле се доказа като достоен партньор за Лионел Меси и Луис Суарес, докато Филипе Коутиньо изглежда непоклатим предвид статута си на рекорда покупка в клубната история.