Има много клубове, които се интересуват от трансфер на Единсон Кавани, потвърди майката на звездата на Пари Сен Жермен. Кавани беше близо до преминаване в Атлетико Мадрид през януари, но сделката се срина в последния момент и уругвайският национал остана във френската столица. Той обаче ще напусне през лятото и ще бъде апетитна хапка за доста отбори, особено, че ще бъде свободен агент.

Мениджърът на Челси Франк Лампард се смята, че е почитател на 33-годишния бивш нападател на Наполи, но майката на Кавани, Берта Гомес, предположи, че предпочитането на сина ѝ е да се премести в Испания, като най-вероятната дестинация е именно Атлетико.

„За щастие има много клубове, които се интересуват от Кавани. Той все още не знае къде ще играе, остават му три месеца в Париж “, заяви Берта Гомес пред уругвайското издание „Ovacion Digital“.

„Трябва да мислим внимателно. В момента той няма намерение да се връща в Уругвай, планира да продължи в Европа и би искал да замине за Испания“, сподели още майката на нападателя.