Рио Фердинанд приема идеята Манчестър Юнайтед да подпише с полузащитника на Атлетико Мадрид Саул Нигес. Вчера се появиха информации, че „червените дяволи“ са готови да платят клаузата му освобождаване, която е в размер на 135 милиона британски лири, като по този начин да го направят най-скъпото си попълнение.

Фердинанд, който имаше богата кариера на „Олд Трафорд“, е голям фен на Нигес и посъветва Юнайтед да подпише със считания за един от най-добрите играчи в Ла Лига.

„Какъв играч само. От няколко години го наблюдавам Саул Нигес “, каза Фердинанд в социланата мрежа „Instagram“.

„Мисля, че той е основен играч. Улегнал, спокоен, има страхотен ляв крак, прекрасен диригент, който може да вкарва голове, тактически е много талантлив. Можете да видите (Диего) Симеоне, който гради отбора воколо него в средата на терена. Тази седмица излезе по вестниците, че Манчестър Юнайтед се интересува от него, но ще трябва да почакаме и да видим. Те са свързани с всички“, каза още Рио.

„Червените дяволи“ са свързани с доста играчи, включително Джейдън Санчо и Хари Кейн. Според информациите мениджърът Оле Гунар Солскяер ще иска да подпише с дясно крило, халф и нападател.