По всяка вероятност Барселона няма да представя нападателя Антоан Гризман пред феновете си, тъй като в клуба ги е страх да няма освирквания спрямо французина. Все още не е депозирана сумата, която би пратила спокойно Гризман към Каталуния, след като клаузата в договора на стрелеца с Атлетико Мадрид е 120 милиона евро. Само при тези пари той ще може да напусне „Уанда Метрополитано” посока „Ноу Камп”.

Преди няколко дни каталунският гранд презентира Френки де Йонг пред над 20 хиляди свои почитатели, но няма да се действа така с Гризман, пише още Marca.

Информациите гласят още така, че времето на представянето съвпада с преправянето на тревната настилка на „Камп Ноу”, докато близкият „Мини Естади” е домакин на шоуто „Цирк дьо Солей”.

Все пак има и страх при шефовете на Барса, че е възможно привържениците на клуба да освиркват скъпата нова придобивка след трансферната сага, разиграла се покрай него в последните повече от 12 месеца. Нападателят струваше 200 милиона евро до 1-и юли, но оттогава клаузата спадна до 120 милиона. Въпреки това каталунският клуб отказва да плати и тази цена за Гризман, което прави преговорите дълги и разточително, а Атлетико не склонява да се раздели със световния шампион с Франция за по-малко пари.