Дните на Диего Годин в Атлетико Мадрид може би изтичат, тъй като футболистът и ръководството на клуба не могат да се разберат относно продължаването на договора на ветерена.

Настоящият контракт на уругваеца с „дюшекчиите“ изтича на 30 юни и в момента Годин е в състояние да води преговори с други отбори и дори да подпише предварителен договор.

Годин не може да се разбере с Атлетико Мадрид относно финансовите условия по своя договор.

В същото време 32-годишният футболист има предложение за тригодишен договор от Манчестър Юнайтед, както и оферта от страна на Интер.

Диего Годин е с голяма заслуга за успехтие на Атлетико Мадрид през последните години. Той е част от отбора от 2010 година.

Годин бе получил обещание от ръководството на Атлетико Мадрид, което на този етап „дюшекчиите“ не са склонни да изпълнят и пропастта между двете страни става все по-голяма.

Ръководните фактори в Атлетико са категорични, че на този етап не може и дума да става за увеличаване на заплатата на играча.

32-годишният футболист все по-открито говори, че няма да подпише нов договор с Атлетико Мадрид и раздялата с клуба изглежда неизбежна.